KP seminar – Zagreb

KP seminar – Zagreb
Loading Events
  • This event has passed.

Dragi osnovnoškolski voditelji i njihovi debatanti Zagreba i obližnjih mjesta,

pozivamo sve debatante osnovnih škola na KP seminar, koji će se održati u subotu 20. listopada 2018. u Osnovnoj školi S.S. Kranjčevića (Bogišićeva 13).

Početnička edukacija je namijenjena onim debatantima koji su se tek pridružili debatnom klubu. Edukacija za debatante nastavljače održat će se ukoliko bude dovoljan broj zainteresiranih. Učenici koji su pohađali edukaciju na Ljetnom kampu ne mogu se prijaviti na ovu edukaciju.

Kotizacija je 50,00 kn po učeniku, a može se uplatiti direktno na račun HDD-a ili prilikom dolaska. Molimo vas da nas prilikom prijave učenike obavijestite o načinu uplate kotizacije. Za pitanja o uplati slobodno nas kontaktirajte.

Brroj mjesta za seminar ograničen zbog ograničenog broja trenera i broja polaznika po grupi u svrhu održavanja stupnja kvalitete. Stoga vas molimo da prijavnicu pošaljete na vrijeme kao i da na vrijeme dojavite otkazivanja. Ukoliko bude više prijavljenih od mogućnosti za prihvaćanje polaznika, prijave će se razmatrati na temelju vremena prijave i raznolikosti sudionika debatnih klubova, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni. Prijavnica seminar za seminar pošaljite na osnovna@hdd.hr do 10. listopada 2018.

Hodogram seminara možete preuzeti ovdje.

Kontakt: osnovna@hdd.hr

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na e-mail: osnovna@hdd.hr