Kroz 20 godina iskustva u radu s korisnicima, naši su treneri razvili vrhunsku metodologiju rada, prije svega fokusiranu na praktično iskustvo. Nezavisno o tome radi li se o edukacijama iz područja javnog nastupa, vježbanje komunikacijskih vještina, razvoja kritičkog mišljenja ili osposobljavanja za vođenje debatnog kluba naš je primaran cilj ravoj Vaše sigurnosti i razumijevanja kroz praksu u svakom od navedenih područja. Kroz rad na primjerima i praktičnim zadacima gradimo individualni pristup, zalaganjem trenera dopuštamo korisnicima da sami razviju svoje načine usvajanja znanja i vještina, a sve to radimo kroz opušten pristup zbog kojeg su naše edukacije iznimno cijenjene i uspješne.

Osnove javnog nastupa

Ovaj je trening osmišljen kako bi korisnicima pružio osnovne vještine uspješnog javnog nastupa. Kroz osam sati rada obrađujemo osnove strukture govora, govora tijela i odnosa s publikom.

Napredni trening javnog nastupa i uvjeravanja

Trening osigurava prolazak kroz različite primjere i vježbe kako bi se poboljšale vještine povezivanja s publikom i održavanja pažnje te će naučiti kako isticati važne elemente govora.

Kritičko mišljenje

Sposobnost kritičkog mišljenja osnova je uspješnog rada. Cilj treninga je osposobljavanje za razumijevanje principa kritičkog mišljenja u svrhu analize sadržaja i razumijevanja problem.

Individualne konzultacije

Ovaj trening u centar stavlja individualne potrebe korisnika u kontekstu njegove poslovne okoline. Trening korisnika osposobljava za korištenje metoda uvjeravanja za postizanje rezultata.

Edukacija za nastavnike, volontere i školsko osoblje

Za one koji žele otvoriti debatne klubove u svojim školama ili proći osposobljavanje za rad s mladima nudimo nekoliko edukacije primjerenih različitim profesionalnim profilima, školama i vrstom rada s djecom i mladima koji se želite baviti. Edukacije za nastavnike i nastavnice te stručno osoblje škola odvija se prema planu i programu odobrenom od strane MZO-a te potvrđenim od strane AZOO-a. Sve edukacije vode certificirani treneri HDDa s višegodišnjim iskustvom održavanja trenigna neformlane edukacije i/ili izravnog rada s djecom i mladima u školskom sustavu.