KP seminar – Split

KP seminar – Split
Loading Events
  • This event has passed.

Dragi osnovnoškolski voditelji i njihovi debatanti Splita i obližnjih mjesta,

pozivamo sve debatante osnovnih škola na KP seminar, koji će se održati u subotu 13. listopada 2018. u Osnovnoj školi Brda (Put Brda 2).

Početnička edukacija je namijenjena onim debatantima koji su se tek pridružili debatnom klubu. Edukacija za debatante nastavljače održat će se ukoliko bude dovoljan broj zainteresiranih.

Kotizaciju za učenika grada Splita pokriva Grad, a cijena kotizacije za učenike van Splita ovisit će o broju učenika (potrebno je pokriti troškove dolaska trenera) te će biti javljena po završetku prijava. 

Brroj mjesta za seminar ograničen zbog  broja trenera ipolaznika po grupi u svrhu održavanja stupnja kvalitete. Stoga vas molimo da prijavnicu pošaljete na vrijeme kao i da na vrijeme dojavite otkazivanja. Ukoliko bude više prijavljenih od mogućnosti za prihvaćanje polaznika, prijave će se razmatrati na temelju vremena prijave i raznolikosti sudionika debatnih klubova, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni. Prijavnica za seminar pošaljite na osnovna@hdd.hr do 3. listopada 2018.

Hodogram seminara možete preuzeti ovdje

Kontakt: osnovna@hdd.hr

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na e-mail: osnovna@hdd.hr