Predstavnici partnerskih organizacija ponovo su se okupili na sastanku u sklopu projekta Voice of Vocation 8. i 9.6.2024. i to u mjestu Rimini u Italiji.

Na partnerskom smo sastanku dogovarali kako će točno izgledati naš Toolkit za nastavnike u strukovnom obrazovanje i kako ga povezati s Metodološkim vodičem kojeg smo započeli raditi. Dogovorili smo se i oko svih aktivnosti koje su nam u planu idućih godinu dana i uspješno završili s planiranjem aktivnosti i u drugim radnim paketima.

Aktivnosti koje nam slijede su:

  • završavanje metodološkog priručnika za provedbu debatne metodologije u strukovnim školama
  • online partnerski sastanak o provedbi projekta
  • trening za uvođenje debatne metodologije u nastavu u listopadu u Italiji
  • testiranje materijala u 4 različite zemlje

Uskoro ćemo objaviti i poziv nastavnicima za sudjelovanjem u treningu za provedbu debatne metodologije.

Pratite nas za više informacija o ovom zanimljivom projektu, a više o samom projektu možete pronaći na ovom linku: http://hdd.hr/programi-i-projekti/voice-of-vocation/

Projekt provodi 9 partnerskih organizacija s Hrvatskim debatnim društvom kao nositeljem. Projekt je sufinanciran u sklopu Ključne aktivnosti 2: Područje Opće obrazovanje u sklopu Erasmus + programa.

Partneri: Hrvatsko debatno društvo, Škola za cestovni promet, Associazione Societa Nazionale Debate Italia, IISS Pietro Sette, Debating Society Germany e.V, Berufliches Schulzentrum Bietigheim-Bissingen, Otvorena komunikacija, Ekonomsko – trgovinska škola i International debate education association (IDEA).