U studenom smo se pobrinuli da proširimo vijest o projektu ravnateljima odgojno – obrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj.

11. studenog smo pozvani da na Stručnom skupu ravnatelja Splitsko – dalmatinske i Dubrovačko – neretvanske županije održimo predavanje “Debatom do promjena u zajednici”. Hvala ravnateljici Pustak što nas je pozvala na Stručni skup i Debatnom klubu Prirodoslovna škola Split što su sudjelovali u našem predavanju i podijelili svoje iskustvo. Veselimo se svim budućim suradnjama.

Nakon stručnog skupa u Splitu, 16. studenog sudjelovali smo i u ESHA regionalnoj konferenciji ravnatelja predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova u organizaciji naše partnerske organizacije u projektu Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnateljaOsim što smo predstavili debatu kao metodu rada i debatni klub kao izvannastavnu aktivnost, predstavili smo i projekt “Demokratsko procijepljenje” kojemu i je u cilju širenje dosega debatnih klubova i time i našeg debatnog modela građanskog odgoja i obrazovanja.
Predavanja smo proveli u sklopu projekta Demokratsko procijepljenje. Projekt je sufinanciran u sklopu financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova. Više o projektu na: http://hdd.hr/demokratsko-procijepljenje/