Mlada si osoba (ili osoba koja radi s mladima) koja sanja o promjeni društva? Pronalaziš se u jednom od sljedećeg?
✅ Imaš od 15 do 30 godina i trenutno si u Iloku, Petrinji, Zagrebu, Puli ili Splitu?
✅ Želiš se angažirati u svojoj zajednici i nešto promijeniti?
✅ Želiš naučiti nešto o socijalnim pravima i politikama za mlade?
✅ Želiš da donositelji odluka čuju tvoj glas
✅ Voliš učiti nove stvari i stjecati nova prijateljstva
🔸 Onda si na pravom mjestu! Prijavi se na trening “Aktivno sudjelovanje u zajednici!” koji se održava od 13.11. (dan dolaska) do 18.11. (dan odlaska) u Zagrebu i nauči kako točno mijenjati stvari koje ti se ne sviđaju u svojoj zajednici. Obuhvatit ćemo teme rada s mladima, dijaloga s mladima, aktivizma u zajednici i politika za mlade, a čekaju te i gostovanja, novi alati, radionice, igre, rasprave i drugo! Uz to, saznat ćeš sve što te zanima o Erasmusu, Youthpassu i povezati se s mladima iz različitih dijelova Hrvatske.
🧐 A nakon treninga? Zajedno s drugim mladima moći ćeš sudjelovati u dijalogu o socijalnim pravima s donositeljima odluka kako bi zajedno kreirali socijalno osjetljivije lokalne politike za mlade (prevedeno, moći ćeš reći svom Gradonačelniku/ci reći kako mogu pomoći da se tvoja prava poštuju).
ℹ Sudjelovanje je besplatno, ručak osiguran i putni troškovi pokriveni. ➡ Prijave na: https://bit.ly/3zuCjaG
ℹ Trening je dio projekta „RasPRAVA“ koji je financiran sredstvima programa Europske unije Erasmus+, a provodi ga Hrvatsko debatno društvo s partnerskim organizacijama Udrugom mladih Ilok “Volja”, Udrugom IKS, Udrugom ZUM, Info zonom i Mrežom mladih Hrvatske. Provodimo ga u sklopu programa #Zajedno.