Na nadolazećim osnovnoškolskim turnirima novi zainteresirani volonteri moći će polagati sudačke ispite. Ovom objavom donosimo sve informacije o polaganju KP sudačkog ispita.

KP sudački ispit moguće je u ovom polugodištu položiti na KP Open Split (26.11.)  i KP Open Zagreb (3.12.). Turniri su predviđeni za održavanje uživo. Broj mogućih polagača ovisit će o broju mentora o čemu će svi kandidati biti obaviješteni na vrijeme.

Polagati sudački mogu zainteresirani maturanti, brucoši i oni koji već imaju WS sudački format i žele sudjelovati i u KP debatama.

Prije samog polaganje svi zainteresirani moraju proći sudački sastanak odnosno radionicu za nove suce. Na radionici će se proći sva goruća pitanja koja su vas oduvijek zanimala kao debatante – koje tajne formata sve sudac treba poznavati, kako se to točno  dodjeljuju individualni bodovi, koje su njihove kategorije, na koji način se polažu sudački ispiti, kako se strukturira presuda itd.

Radionice će se održavati uživo, a postojat će mogućnost hibridnog održavanja.
Dva su termina radionica:
  • Utorak, 22.11. u 19h
  • Srijeda,  30.11 u 19:00
Za sudačke radionice i za samo polaganje se prijavljujete putem ovog linka kojeg je potrebno ispuniti do 18.11. u 18h za prvi termin, odnosno do 25.11. u 18h za drugi termin.
Ususret ovim radionicama i samom polaganju sudačkog organiziramo radionicu učenja KP formata. Ona nije obvezna za samo polaganje, ali je svakako preporučujemo. Više o radionici pročitajte ovdje. 
Ako imate dodatnih upita o radionici javite se Dariji na darija.jeger@hdd.hr