Prvi WHO 2017 volonterski sastanak

Prvi WHO 2017 volonterski sastanak

Dragi svi,

na pomolu je Winter Holidays Open 2017, naš međunarodni debatni turnir koji se svake godine održava za vrijeme Adventa u Zagrebu. Turnir traje od 15. do 17. prosinca, a za sudjelovanje na istom su trenutno registrirane čak 103 ekipe, odnosno vrtoglavih 439 sudionika iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjedinjenih Američkih Država, Pakistana, Njemačke, Češke, Slovačke, Švedske, Danske, Nizozemske, Jordana, Turske, Rumunjske, Katara,  Australije, Mađarske, Libanona i, naravno, Hrvatske.

Za popularnost najvećeg debatnog turnira u Europi, osim božićnih lampica, zaslužni su volonteri bez kojih bi održavanje WHO-a bilo potpuno nemoguće, a boravak naših sudionika iz cijelog svijeta u Zagrebu puno kompliciraniji, naporniji i daleko manje zabavan.

Sve zainteresirane za sudjelovanje u posljednjim fazama organizacije i u samoj provedbi turnira i treninga koji mu prethode pozivamo na sastanak koji će se održati u četvrtak, 23.11. u 20 sati u uredu Hrvatskog debatnog društva, Berislavićeva 16. Na sastanak su pozvani svi, čak i oni koji nisu članovi Hrvatskog debatnog društva, a namijenjen je tome da otkrijete na koje sve načine možete sudjelovati i pomoći nam da ponovno izvedemo već tradicionalni salto mortale.

Molimo samo da svoj dolazak na sastanak najavite na anastazija@hdd.hr.

Vidimo se!

2017-11-17T11:47:13+00:00