Naš partner i donator, naš partner i donator, tvrtka Sense Consulting nudi svim debatantima i volonterima HDDa mogućnost za ostvarivanje studentske prakse u jednoj od najuspješnijih regionalnih tvrtki za financijsko i poslovno savjetovanje, savjetovanje javnog sektora te inovacije i digitalnu transformaciju.

Sense Consulting traži studente koji su snalažljivi, znatiželjni i voljni učiti kako bi došli do željenog rezultata te osigurali posao nakon završetka školovanja. Sense Consulting studentska praksa omogućuje talentiranim studentima iskustvo rada u dinamičnom, kreativnom i profesionalnom savjetničkom okruženju. Studentima se dodjeljuju zadaci na stvarnim projektima pri čemu imaju priliku istaknuti svoje vještine, znanja i ideje.

Prioritet imaju studenti završnih godina fakulteta, bilo prediplomskih ili diplomskih studija, nevezano uz vrstu fakulteta koju pohađaju.

Praksa traje mjesec dana 2-3 mjeseca, ali uvjeti rada su fleksibilni u dogovoru s poslodavcem.
Sense Consulting je u stalnoj potrazi za novim zaposlenicima stoga nakon uspješnog završetka prakse postoji velika mogućnost zaposlenja.

Ukoliko ste zainteresirani za rad i smatrate da možete doprinijeti radu Sense timova, pošaljite životopis na bojan@hdd.hr, na isti se mail slobodo obratite i s bilo kakvim pitanjima.

Suradnja HDD-a sa ovom tvrtkom omogućuje nam da toplo preporučimo ovu priliku svima iz debatnog svijeta.