OŠ seminar, Zagreb

OŠ seminar, Zagreb
Loading Events
  • This event has passed.

Pozivamo sve osnovnoškolske debatante, voditelje i profesore na KP seminar, koji će se održati u subotu 14. listopada 2017. u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića (Bogišićeva ulica 13, Zagreb).

KP seminar primarno je usmjeren na početničku edukacija – namijenjenu onim debatantima koji su se tek pridružili debatnom klubu ili već su neko vrijeme dio njega, ali ne poznaju dovoljno dobro pravila KP formata.
Učenicima nastavljačima također će se nastojati osigurati edukacija, no kako bismo mogli formirati ujednačene radne grupe, molimo da se kao nastavljači ne prijavljuju učenici koji su sudjelovali na ljetnom debatnom kampu.

Seminar počinje registracijama u 9:00, a predviđeno trajanje je do 17:30 sati.

Kotizacija je 50,00 kn po učeniku, a može se uplatiti direktno na račun HDD-a ili prilikom dolaska. Za pitanja o uplati slobodno nas kontaktirajte.

Kako je broj mjesta za seminar ograničen, molimo vas da prijavnicu pošaljete na vrijeme kao i da na vrijeme dojavite moguća otkazivanja. Ukoliko bude više prijavljenih od mogućnosti za prihvaćanje polaznika, prijave će se razmatrati na temelju vremena prijave i raznolikosti sudionika debatnih klubova, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Prijavnicu za seminar pošaljite na osnovna@hdd.hr do 6. listopada 2017.

Prijavnica

Hodogram

Kontakt adresa:

osnovna@hdd.hr