Karl Popper seminar za osnovnoškolce – Zagreb

Karl Popper seminar za osnovnoškolce – Zagreb
Loading Events
  • This event has passed.

Treneri Hrvatskog debatnog društva 12. listopada će održati jednodnevni seminar za debatante osnovnih škola.

Seminar će se održati u Osnovnoj školi Ivana Meštrovića, Ulica Martina Pušteka 1.

Edukacija će se odvijati u dvije kategorije: početničkoj i nastavljačkoj. Početnička edukacija je namijenjena onim debatantima koji su se tek pridružili debatnom klubu. Edukacija za debatante nastavljače održat će se ukoliko bude dovoljan broj zainteresiranih, a preduvijet je da su debatirali u prethodnoj školskoj godini.

Kotizacija iznosi 50 kuna po učeniku, a može se uplatiti direktno na račun HDD-a ili prilikom dolaska. Molimo vas da nas prilikom prijave učenike obavijestite o načinu uplate kotizacije na osnovna@hdd.hr. Za dodatna pitanja o uplati slobodno nam se javite.

Broj mjesta za seminar ograničen zbog  broja trenera i polaznika po grupi u svrhu održavanja stupnja kvalitete. Zbog toga vas molimo da prijavnicu pošaljete na vrijeme kao i da na vrijeme dojavite otkazivanja. Ukoliko bude više prijavljenih od mogućnosti za prihvaćanje polaznika, prijave će se razmatrati na temelju vremena prijave i raznolikosti sudionika debatnih klubova, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni. Prijave se zaprimaju na osnovna@hdd.hr do 7. listopada, a prijavnicu preuzmite ovdje.

Hodogram seminara možte pronaći na linku.

Za sva dodatna pitanja OŠ vijeće stoji na raspolaganju.