U srpnju i kolovozu organiziramo niz edukacija za škole diljem Hrvatske i u Vukovaru, Slatini, Rijeci, Splitu i Kninu. Ovim putem pozivamo ravnatelje srednjih škola s područja Vukovarsko – srijemske, Virovitičko – podravske, Primorsko – goranske i Šibensko – kninske županije, kao i zainteresirane nastavnike, na edukaciju u formi predstavljanja debatnog programa koje provodi Hrvatsko debatno društvo.

Predstavljanje će se održati u sljedećim terminima i lokacijama:

  • VUKOVAR: Gimnazija Vukovar (na adresi Šamac 2), 6. srpnja 2022. s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.
  • RIJEKA: Tehnička škola Rijeka (na adresi Vukovarska 58), 11. srpnja 2022. s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.
  • SLATINA: Srednja škola Marka Marulića Slatina (na adresi Trg Ruđera Boškovića 16), 12. srpnja 2022. s početkom u 11:00 sati. Prijave na linku.
  • SPLIT: Prirodoslovna gimnazija Split (na adresi Matice hrvatske 11), 24. kolovoza s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.
  • KNIN: Srednja škola Lovre Montija Knin (na adresi Ikičina 30), 25. kolovoza s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.

Tijekom događanja predstavit će se rad Hrvatskog debatnog društva te načina na koji koristiti debatu i debatnu metodologiju u svom radu.  Tijekom događaja predstavit će se koristi sudjelovanja u debatnom programu za učenike i nastavnike, novu platformu koja objedinjuje materijale za pomoć nastavnicima i stručnim suradnicima u provedbi debatnih aktivnosti u nastavi. Također, predstavit će se mogućnost uključivanja na platforme razvijene u sklopu projekta Innovate debate namijenje nastavnicima srednjih škola koji za cilj ima korištenje debatne metodologije u svakodnevnom radu.