Organizacija Winter Holidays Opena 2017

Organizacija Winter Holidays Opena 2017

Dragi svi,

pozivamo zainteresirane da se prijave za poziciju suorganizatora međunarodnog debatnog turnira Winter Holidays Open 2017.

Organizacija turnira uključuje osiguravanje i daljnje dogovore sa školom u kojoj će se turnir održati, otvaranje i praćenje prijava, rezervaciju i koordinaciju smještaja sudionika, koordinaciju volontera, komunikaciju s prijavljenim delegacijama, izdavanje računa prijavljenima, izdavanje potvrdi raznih vrsta, brigu za sadržaj web, Facebook i Instagram stranica turnira, komunikaciju s relevantnim institucijama (MUP, MVEP, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba) i popratne poslove.

Većina aktivnosti vezanih uz održavanje turnira odvijaju se od početka 9. do kraja 12. mjeseca gdje je za iste u 9. i 10. mjesecu potrebno izdvojiti oko 2, a u 11. i 12. mjesecu 4 dana tjedno. Mjesto izvršenja posla je ured HDD-a. Zbog veličine turnira i održavanja turnira za vrijeme Adventa u Zagrebu, neke je aktivnosti potrebno obavljati i u periodu od 5. do 9. mjeseca (otvaranje prijava, sadržaj na web stranici i socijalnim mrežama, osiguravanje škole i smještaja). U tom periodu nije obavezno da sudionik radi u uredu.

Odabir suorganizatora turnira ovisit će o dosadašnjem iskustvu prijavljenih u organizaciji sličnih događaja te dosadnašnjem sudjelovanju i pomoći u provedbi događaja Hrvatskog debatnog društva. Osobe koje se prijavljuju moraju izvrsno poznavati engleski jezik i služiti se Microsoft Office paketom alata. Poznavanje Adobe CS paketa, WordPress-a i objavljivanja na socijalnim mrežama su prednost. Aplikanti moraju imati završeno srednjoškolsko obrazovanje. U slučaju više slično kvalificiranih kandidata, odabir će se vršiti testiranjem relevantnih sposobnosti.

Honorar za aktivnost dogovoara se s odabranim aplikantom.

Prijaviti se možete putem ovog formulara do 7. svibnja 2017. godine.

UPDATE: 16. svibnja 2017. za suorganizatora Winter Holidas Opena 2017 odabrana je Ela Jurko.

2017-04-27T18:29:58+00:00