Dragi svi,

pozivamo zainteresirane da se prijave za poziciju suorganizatora međunarodnog debatnog turnira Winter Holidays Open 2017.

Organizacija turnira uključuje osiguravanje i daljnje dogovore sa školom u kojoj će se turnir održati, otvaranje i praćenje prijava, rezervaciju i koordinaciju smještaja sudionika, koordinaciju volontera, komunikaciju s prijavljenim delegacijama, izdavanje računa prijavljenima, izdavanje potvrdi raznih vrsta, brigu za sadržaj web, Facebook i Instagram stranica turnira, komunikaciju s relevantnim institucijama (MUP, MVEP, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba) i popratne poslove.

Većina aktivnosti vezanih uz održavanje turnira odvijaju se od početka 9. do kraja 12. mjeseca gdje je za iste u 9. i 10. mjesecu potrebno izdvojiti oko 2, a u 11. i 12. mjesecu 4 dana tjedno. Mjesto izvršenja posla je ured HDD-a. Zbog veličine turnira i održavanja turnira za vrijeme Adventa u Zagrebu, neke je aktivnosti potrebno obavljati i u periodu od 5. do 9. mjeseca (otvaranje prijava, sadržaj na web stranici i socijalnim mrežama, osiguravanje škole i smještaja). U tom periodu nije obavezno da sudionik radi u uredu.

Odabir suorganizatora turnira ovisit će o dosadašnjem iskustvu prijavljenih u organizaciji sličnih događaja te dosadnašnjem sudjelovanju i pomoći u provedbi događaja Hrvatskog debatnog društva. Osobe koje se prijavljuju moraju izvrsno poznavati engleski jezik i služiti se Microsoft Office paketom alata. Poznavanje Adobe CS paketa, WordPress-a i objavljivanja na socijalnim mrežama su prednost. Aplikanti moraju imati završeno srednjoškolsko obrazovanje. U slučaju više slično kvalificiranih kandidata, odabir će se vršiti testiranjem relevantnih sposobnosti.

Honorar za aktivnost dogovoara se s odabranim aplikantom.

Prijaviti se možete putem ovog formulara do 7. svibnja 2017. godine.

UPDATE: 16. svibnja 2017. za suorganizatora Winter Holidas Opena 2017 odabrana je Ela Jurko.