Edukacija: Debatna metodologija u nastavi u Vukovaru, Rijeci i Slatini

Edukacija: Debatna metodologija u nastavi u Vukovaru, Rijeci i Slatini

U srpnju i kolovozu organiziramo niz edukacija za škole diljem Hrvatske i u Vukovaru, Slatini, Rijeci, Splitu i Kninu. 

Tijekom događanja predstavljamo  rad Hrvatskog debatnog društva te načina na koji koristiti debatu i debatnu metodologiju u svom radu.  Tijekom događaja predstavit će se koristi sudjelovanja u debatnom programu za učenike i nastavnike, novu platformu koja objedinjuje materijale za pomoć nastavnicima i stručnim suradnicima u provedbi debatnih aktivnosti u nastavi. Također, predstavit će se mogućnost uključivanja na platforme razvijene u sklopu projekta Innovate debate namijenje nastavnicima srednjih škola koji za cilj ima korištenje debatne metodologije u svakodnevnom radu. 

IDAC je u srpnju posjetio Vukovar, Rijeku i Slatinu. Hvala svim sudionicima:ama na ugodnoj suradnji.

➡ U Vukovaru nas se okupilo 19 iz Vukovara, Vinkovaca i Iloka. Hvala Gimnaziji Vukovar na gostoprimstvu.
➡ U Rijeci nas se okupilo 18 iz Rijeke, Poreča, Delnica i Krka. Hvala Tehničkoj školi Rijeka na gostoprimstvu.
➡ U Slatini nas se okupilo 17 iz Slatine, Virovitice, Daruvara i Grubišnog Polja. Hvala Srednjoj školi Marka Marulića na gostoprimstvu.
Podsjećamo, nastavljamo potkraj ljeta u:
SPLITU: Prirodoslovna gimnazija Split (na adresi Matice hrvatske 11), 24. kolovoza s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.
KNINU: Srednja škola Lovre Montija Knin (na adresi Ikičina 30), 25. kolovoza s početkom u 10:00 sati. Prijave na linku.

Ovim putem pozivamo ravnatelje srednjih škola s područja Splitsko – dalmatinske i Šibensko – kninske županije, kao i zainteresirane nastavnike, na edukaciju u formi predstavljanja debatnog programa koje provodi Hrvatsko debatno društvo.
Edukacija se organizira u sklopu projekta Innovate debate, financiranog kroz Erasmus + program od strane Agencija za mobilnost i programe Europske unije. #erasmus #ErasmusPlus

VUKOVAR

RIJEKA

SLATINA

2022-07-13T16:16:53+00:00