Neovisno o tome koji ste razred, koji klub ili iz kojeg grada – ako želite sudjelovati u razvoju debatnog programa, imate korisne i konstruktivne komentare i kritike na rad udruge, edukacije, turnire, teze i sve čime se bavimo (ili bismo trebali početi) – svi ste dobrodošli u vijeće. Na vama je uložiti malo truda i vremena, a na nama je da damo sve od sebe da poboljšamo sve što se poboljšati može.

Prijavite se putem ovog linka, a više o samom vijeću možete pročitati na početku formulara ili u nastavku teksta. Prijave traju do 07.11.2018. u 23:59:59, a prilikom izbora članova kriteriji će nam biti vaša motivacija za rad, vaše ideje te dobna i regionalna zastupljenost.

OPIS VIJEĆA:

Vijeće debatanata je savjetodavno vijeće koje će pomagati  u radu HDDa.

Glavna uloga vijeća će biti odabir i preporuka tema i teza koje su zanimljive debatantima, ocjenjivanje proteklih teza, kao i preporuka aktivnosti (tematske radionice, međuklupske debate, druženja itd.). Uz sve ovo, vijeće će moći predlagati i druge teme vezane uz rad udruge koje smatraju da treba prilagoditi željama/mišljenjima debatanata, predlagati nove projekte, sudjelovati u provedbi aktivnosti itd.

Sastanci vijeća zamišljeni su primarno kao online događaji tako da je moguće prijaviti se iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Uvjet za prijavu je da ste barem jednu punu školsku godinu član nekog debatnog kluba i da imate želje i motivacije raditi na poboljšanju HDDa.