Dragi voditelji debatnih klubova!

Kao što smo ranije govorili na aktivu, pripremili smo evaluaciju rada debatnog programa. Molimo vas da svojim debatantima pošaljete link na evaluaciju rada debatnog kluba, a vas molimo da ispunite evaluaciju namijenjenu volonterima. Rok za popunjavanje je 29.1.2023.

Po završetku analize odgovora, bit će održani zasebni razgovori s voditeljima svakog debatnog kluba.

Evaluacija za debatante

Cilj evaluacije je ispitati zadovoljstvo radom u klubu, voditeljima i aktivnostima u debatnom programu. Molimo vas da potaknete sve debatante na iskreno odgovoranje te im prenesete rok za popunjavanje 29.1.2023. U svojim odgovorima o radu debatnog kluba, debatanti se trebaju fokusirati na razdoblje ove školske godine. Predviđeno vrijeme za popunjavanje evaluacije  je 10 do 15 minuta.

Voditelje osnovnoškolskih klubova, molimo da podijele anketu sa svojim debatantima uz naglasak da ispunjavaju anketu samo za voditelje koji su volonteri HDD-a, a ne za nastavnike/stručne suradnike škole.

LINK: https://forms.gle/SJ9kbU72AdSY6R9C7

Evaluacija za voditelje

Cilj ispitati vaše zadovoljstvo i motivaciju za volontiranje u HDD-u, izazove s kojima se susrećete u volonterskom radu i prijedloge za poboljšanje rada udruge. Predviđeno vrijeme za popunjavanje evaluacije je 20 do 25 min. Molimo vas da anketu ispunite najkasnije 29.1.2023.

Tijekom ispunjavanja upitnika naići ćete na pitanje o debatnom klubu kojeg vodite. To pitanje nije obavezno kako bismo osigurali anonimnost upitnika i da svima da bude ugodno dati iskrenu povratnu informaciju i iskazati potencijalna nezadovoljstva. Ako želite, možete navesti koji klub vodite, a predlažemo da to učinite ukoliko želite da vas kontaktiramo u vezi nekog problema kojeg ste naveli.

LINK: https://forms.gle/LoziVcYHGFaFA4Dw5