Pozivamo Vas na radionicu “Crisis of capitalism – capitalism as crisis” koju će održati Miha Andrić, debatni trenere iz naše partnerske organizacije Za in Proti (SLO) i direktor Instituta za radničke studije iz Ljubljane.

Radionica će, ako što i sam naziv govori, propitivati poziciju i ulogu kapitalizma u modernom društvu, odgovornost ove ideje za modernu krizu i uopće mogućnost življenja bez krize unutar kapitalističkog poretka.

Osim što je svjetski priznati debatni trener (trenutačno radi kao voditelj Turske debatne reprezentacije) Miha Andrič je iznimno kvalitetan analitičar modernog ekonomskog sustava koji propituje i analizira iz ljevičarske perspektive i ova je radionica odlična prilika da zajedno analiziramo rješenja/bezizlaznost modernih ekonomskih tijekova.

Radionica će biti održana u subotu 21.02.2015. u prostorijama Hrvatskog debatnog društva Berislavićeva 16, s početkom u 11:00. Radionica će biti održana na engleskom jeziku.

Broj mjesta je ograničen tako da Vas molimo da se prijavite ispunjavanjem ovog obrasca. Prijave su otvorene svima zainteresiranima.

Loading…