Dragi mladi, s velikim zadovoljstvom vas pozivamo na završnu konferenciju projekta “RasPRAVA” Socijalna prava mladih: Što mladi žele?” namijenjenu mladima do 30 godina, koja će se održati dana 27. studenog 2023. Godine u 12.00 sati. Konferencija će se održati u prostorima Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, na adresi Florijana Andrašeca 18A, u dvorani Sirius.

Ovaj projekt usmjeren je na podizanje svijesti o važnosti socijalnih prava mladih i njihovoj ulozi u oblikovanju politika koje ih se tiču. Na završnoj konferenciji, imat ćete priliku saznati više o rezultatima projekta i sudjelovati u razgovoru o ključnim temama poput stanovanja, obrazovanja i zapošljavanja mladih.

Što vas očekuje na završnoj konferenciji?

  • Panel na temu socijalnih prava: Stručnjaci će raspravljati o ključnim izazovima i prilikama u području socijalnih prava mladih, s fokusom na stambeno zbrinjavanje, obrazovanje i zapošljavanje.
  • Predstavljanje gradova: Proučit ćemo iskustva i primjere dobre prakse iz različitih gradova, uključujući Zagreb, Split, Ilok, Petrinju i Pulu.

Konferencija će također pružiti priliku za druženje, razmjenu mišljenja i stvaranje novih poznanstava s istomišljenicima koji dijele strast prema društvenim promjenama i pravima mladih.

Kako se prijaviti? Prijaviti se možete na linku: https://docs.google.cm/forms/d/1zatRV3SqOoSiRAzR2EcLXdmzjtK93WwGAAQhqBeeCZ8/edit

Ovo je vaša prilika da budete dio promjene i doprinesete boljem razumijevanju socijalnih prava mladih. Sudjelujte u Završnoj Konferenciji projekta “RasPRAVA” i budite dio rješenja! Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte.Vidimo se na konferenciji!

Projekt “RasPRAVA” se provodi uz financijsku potporu programa Europske unije Erasmus+. Projekt je realiziran u suradnji s Hrvatskim debatnim društvom te partnerskim organizacijama poput Udruge mladih Ilok “Volja,” Udruge IKS, Udruge ZUM, Info zone i Mreže mladih Hrvatske. Više o projektu možete saznati na ovoj poveznici.