Javno predstavljanje lokalnih inicijativa Mladi u kompasu

Javno predstavljanje lokalnih inicijativa Mladi u kompasu

Povodom obilježavanja Međunarodnog  dana ljudskih prava i završetka projekta „Mladi u kompasu“ 9. prosinca 2022. održali smo završno događanje projekta u Petrinji.

Mreža mladih Hrvatske je u suradni s partnerskim organizacijama na projektu Udrugom za promicanje informatike, kulture i suživota (Udruga IKS), Udrugom mladih Invictus i Hrvatskim debatnim društvom organizirala i provela javno predstavljanje lokalnih inicijativa mladih koje su se provedene u Hrvatskoj Kostajnici, Petrinji i Glini. Tijekom događanja održanog u prostoru Udruge IKS predstavljene su sve projektne aktivnosti, a mlade osobe i njihovi mentori i mentorice su prezentirali kako su isplanirane te provedene njihove lokalne inicijative tijekom jeseni 2022. godine.

Valentina Gambiroža Staković je ispred Mreže mladih Hrvatske prezentirala Europsku godinu mladih, a cijelim događanjem je facilitirala Branimira Penić iz Hrvatskog debatnog društva.

Ostali govornici_ce na javnom događanju su bili Alen Handanović, Nera Šustić, Roko Šustić, Melita Resanović, Nikola Račić, Sabina Stipanec Grgić i Josipa Tukara Komljenović.

Javno događanje organizirano je u okviru projekta „Mladi u kompasu“. Projekt provode Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Udrugom mladih Invictus i Hrvatskim debatnim društvom. Ovaj projekt je proveden uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 79.687,50 kn te uz sufinanciranje sredstvima Europske unije.

Izvor teksta: Mreža mladih Hrvatske

Publikacija: Mladi u kompasu
2022-12-12T20:23:19+00:00