Unatoč svim epidemiološkim nedaćama, treća po redu po redu Debata stranaka održat će se rasporedu,  i to u subotu, 31. listopada, s početkom u 12 sati.  Pozivamo Vas da nam se pridružite u dvorani na novom kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managmenta, Vukasovićeva ulica 1.

U ovom izdanju Debate stranaka argumentima će se sukobiti Biljana Gaća, predsjednica Foruma mladih SDP-a, i Ivan Vidiš, predsjednik Mladeži HDZ-a.  Debata je podijeljena u tri bloka pitanja. Predstavnici stranaka tako će raspravljati o svojim pozicijama vezanima uz obrazovanje mladih i uvjete na tržištu rada. Osim toga, raspravljat će i o novoj – moralnim pitanjima i onima koja u hrvatskom javnom prostoru poprimaju takav karakter, kao što su to legalizacija marihuane i liječnički priziv savjesti.

Cilj projekta je okupiti mlade predstavnike trenutno najsnažnijih političkih stranaka na neutralnom terenu kako bi predstavili svoje programe i ciljeve te primjerom pokazali kako s poštovanjem raspravljati s onima čiji su stavovi drugačiji. Važan element Debata stranaka je pružanje mogućnosti članovima publike da svojim pitanjima utječu na tijek rasprave, zbog čega se nadamo da ćete nam se pridružiti i na ovom događaju.

Sve koji nam se planiraju pridružiti molimo da svoj dolazak najave ispunjavanjem ovog formulara do 27. listopada. Broj mjesta je ograničen epidemiološkim uputama, pa će se prijave zatvoriti po popunjavanju dozvoljenog broja mjesta.

Ovim putem bismo željeli zahvaliti Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa koja je ponovno odlučila podržati naše aktivnosti i ustupiti nam prostor za održavanje događaja.

Veselimo se skorom susretu!