Drago nam je da vas možemo pozvati na online radionicu našeg Patrika, voditelja debatnog kluba Hermes, temu ”Kako debatirati o pravima”. Radionica će se odražati u utorak, 28.4. s početkom u 12h.

Patrik će kroz svoju radionicu pokašati odgovoriti na sva pitanja o vrlo čestom sukobu različitih prava, objasniti što je to društveni ugovor i kako on zapravo u stvarnosti funkcionira. Radionica je namijenjena osnovnoškolcima koji imaju najmanje 1 godinu aktivnog debatiranja (dakle, prisustvovali su na najmanje 2 turnira i/ili natjecanja) te za sve srednjoškolce. 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, sve što vam treba je Zoom platforma. Kako je broj sudionika ograničen, nužno je prijaviti se putem ovog linka. Prijave traju do ponedjeljka, 27.4. u 16h.
Po završetku prijava će svi zainteresirani dobiti potvrdu o (ne)sudjelovanju te poveznicu za Zoom sastanak tj. radionicu. Molimo vas da pripazite prilikom pisanje email adrese u prijavnici.

Za sva pitanja, kao i teme za neke druge online radionice, molimo vas da se slobodno javite Dariji na darija.jeger@hdd.hr.