Debatne radionice o pobijanju u KP formatu održat će se u subotu, 22. veljače 2020. u prostorima Hrvatskog debatnog društva, Berislavićeva 16. Radionice će održati voditeljica DK Nazor Dora Koprivčić.

Radionica će se održati u tri termina: 9:00 – 10:30:, 15:00 – 16:30 te 17:00 – 18:30.  Važna napomena: prvi termin radionice namijenjen je početnicima (učenicima koji su se ove godine počeli baviti debatom), a druga dva termina nastavljačima! Molimo Vas da poštujete ovaj raspored pri prijavi učenika na radionicu kako bismo ju mogli što kvalitetnije održati. Zbog ograničenog prostora u jednom terminu može sudjelovati najviše 12 učenika, stoga Vas molimo da prijavite najviše 5 učenika iz jednog debatnog kluba, a u slučaju većeg broja prijava nego što smo u mogućnosti prihvatiti, razmatrat ćemo prijave prema kriteriju raznovrsnosti klubova i vremenu prijave.

Prijave vrše voditelji debatnih klubova preko Google obrasca koji možete pronaći ovdje te su otvorene do srijede, 19.2. u 23:59. Najkasnije u četvrtak, 20.2. dobit ćete e-mail s potvrdom termina.

Za one koji na radionici žele, ali iz bilo kojeg razloga ne mogu sudjelovati, pripremit ćemo dokument sa sažetkom radionice.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se javite na osnovna@hdd.hr