Zadovoljstvo nam je objaviti da će Winter Holidays Open 2020, osmo izdanje našeg međunarodnog turnira, podržati i Turistička zajednica Grada Zagreba kroz projekt koji smo prijavili krajem 2019. godine.

Događaj koji organiziramo od 2013. godine, a koji je počeo kao turnir koji je okupljao oko 100 sudionika iz svega nekoliko zemalja, danas je najveći debatni turnir za srednjoškolce u Europi i drugi najveći događaj te vrste na svijetu koji redovito okuplja više od 450 sudionika i koji je kroz godine u Zagreb privukao debatante, mentore i volontere iz 29 svjetskih zemalja. Organizacija ovog turnira iznimno nam je važna ne samo zato što privlači strane posjetitelje, nego zato što omogućava hrvatskim učenicima da sudjeluju na kvalitetnom, kompetitivnom, edukativnom i zanimljivom događaju, a koji se ne odvija u inozemstvu.

I dok je Advent u Zagrebu omiljena destinacija naših sudionika za opuštanje nakon turnira, organizacija edukativnog događaja u vrijeme visoke turističke sezone sve je izazovnija, zbog čega nam je podrška u organizaciji iznimno važna. Hvala Turističkoj zajednici Grada Zagreba na prepoznavanju važnosti ovog projekta.

Iako vam možda izgleda da je prosinac već daleko, prvi koraci u u organizaciji već su započeli, pa vas možemo obavijestiti da će se turnir Winter Holidays Open 2020 održati od 11. do 12.13.2020. godine. Nadamo se da ćete nam se pridružiti!