Dragi svi,

na pomolu je Winter Holidays Open 2017, naš međunarodni debatni turnir koji se svake godine održava za vrijeme Adventa u Zagrebu. Turnir traje od 15. do 17. prosinca, a za sudjelovanje na istom su trenutno registrirane čak 103 ekipe, odnosno vrtoglavih 439 sudionika iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjedinjenih Američkih Država, Pakistana, Njemačke, Češke, Slovačke, Švedske, Danske, Nizozemske, Jordana, Turske, Rumunjske, Katara,  Australije, Mađarske, Libanona i, naravno, Hrvatske.

Za popularnost najvećeg debatnog turnira u Europi, osim božićnih lampica, zaslužni su volonteri bez kojih bi održavanje WHO-a bilo potpuno nemoguće, a boravak naših sudionika iz cijelog svijeta u Zagrebu puno kompliciraniji, naporniji i daleko manje zabavan.

Sve zainteresirane za sudjelovanje u posljednjim fazama organizacije i u samoj provedbi turnira i treninga koji mu prethode pozivamo na sastanak koji će se održati u četvrtak, 23.11. u 20 sati u uredu Hrvatskog debatnog društva, Berislavićeva 16. Na sastanak su pozvani svi, čak i oni koji nisu članovi Hrvatskog debatnog društva, a namijenjen je tome da otkrijete na koje sve načine možete sudjelovati i pomoći nam da ponovno izvedemo već tradicionalni salto mortale.

Molimo samo da svoj dolazak na sastanak najavite na anastazija@hdd.hr.

Vidimo se!