Dragi debatanti, voditelji i ostali zainteresirani!

Drago nam je da vas možemo pozvati na tematsku radionicu na temu nacionalizacije nekretnina. Radionica će se održati u subotu, 11. svibnja  u 09:00 putem Zoom platforme, a održat će je politolog Marin Živković.

Radionica bi trebala pomoći srednjoškolskim debatantima u pripremama za državno Natjecanje u debati, ali pozvani su svi na sudjelovanje. Prijavnica se nalazi na ovom linku, a molimo vas da je ispunite do 10. svibnja u 12:00 sati. 

Nakon završetka prijava svi sudionici će primiti mail s linkom na Zoom sastanak. Napominjemo kako će se radionica snimati i bit će poslana voditeljima svih ekipa pozvanih na državno Natjecanje u debati.

Marin Živković politolog rođen u kolovozu 1987. godine. Bio je radnik u civilnom društvu kao zagovaratelj prava mladih. Također je radio kao savjetnik u ministarstvu EU fondova. Specijalizirao se za teme vezane za mlade, stanovanje, tržište rada, rodnu ravnopravnost, EU fondove i javnu nabavu. Trenutno je član Gradske skupštine Grada Zagreba i Vijeća gradske četvrti s bogatim iskustvom u upravljanju projektima, analizi javnih politika i strateškom planiranju. Član je upravnog odbora stranke Zagreb je naš! i član Vijeća stranke Možemo!. Iskustan je i po pitanju aktivističkog i sindikalnog iskustva te se trenutno bavi pitanjima i odlukama priuštivog stanovanja i upravljanja prostora.