U tijeku priprema za državnu razinu Natjecanja u debati donosimo tematsko predavanje za učenike srednjih škola – predavanje o umjetnoj inteligenciji koje će održati Leon Zrnić.

Predavanje će se održati 27.4.2023. s početkom u 19:00h hibridno.

Predavanje za one koji mogu doći uživo bit će na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (Siva vijećnica).

Za one koji ne mogu prisustvovati predavanju uživo bit će osiguran prijenos putem ZOOM-a. Po završetku prijava sudionici će dobiti putem e-maila link na Zoom.

Predviđeno trajanje je 90 minuta, a prijaviti se mogu svi zainteresirani učenici i mentori putem ovog linka sve do 26.4. u 15h. Kroz link možete postaviti pitanja na koja biste voljeli čuti odgovore tijekom predavanja.

Molimo vas da na predavanju putem Zoom-a prisustvuju samo oni učenici koji imaju dozvolu za snimanje i fotografiranje  kako bismo predavanje mogli snimiti i poslati ga nakadno svima koji sudjeluju na državnom Natjecanju.

Predavanju mogu pristustvovati svi zainteresirani osnovnoškolski i srednjoškolski učenici i nastavnici, neovisno o tome jesu li se plasirali na državno Natjecanje

Leon Zrnić student je Fakulteta elektrotehnike i računarstva na diplomskom studiju Znanosti o podacima.

Trenutno radi kao praktikant u laboratoriju za analizu teksta TakeLab na analizi širenja dezinformacija putem medija u RH.

Kao volonter Hrvatskog debatnog društva vodi klub Prve gimnazije u Zagrebu “Krvoločne visibabe” i TAB na turnirima.