Za srednjoškolske debatante i voditelje ovog mjeseca smo pripremili predavanje vezano za zadanu tezu na međužupanijskim natjecanjima.

O Metaverese tehnologiji će 10.2.2021. govoriti naša Marija Jarnjak. Predavanje će se održati preko Zooma s početkom u 20h. Očekivano trajanje predavanja je 90 minuta, a u sklopu predavanja bit će ostavljen prostor za postavljanje pitanja. Prijave su otvorene do 9.2 u 16h putem forma u kojem je ostavljen i prostor za postaviti pitanje na koje biste voljeli dobiti odogovr tijekom predavanja. Molimo voditelje debatnih klubova da ispune form.

Marija se debatom počela baviti u srednjoj školi i ostvarila niz sjajnih rezultata. Na svjetskim debatnim prevenstvima (WSDC) sudjelovala je kao članica reprezentacije, a kasnije i kao trenerica reprezentacije. Po završetku srednje škole upisala je FER na kojem je danas studentica na diplomskom studiju Telekomunikacije i informatike. Trenutno se za potrebe diplomskog rada bavi proučavanjem osvještenosti korisnika o načinu uporabe osobnih podataka od strane društvenih mreža i povezanih kompanija. Trenutno je zaposlena kao poslovni analitičar u agilnom okruženju.

Napomena: predavanje će se snimati kako bi se moglo poslati svim zainteresiranima. Ukoliko netko od debatanata nema dozvolu za snimanje, molimo vas da ga ovog puta ne prijavljujete na predavanje.