Orijentacijski sastanak za maturante Hrvatskog debatnog društva

Orijentacijski sastanak za maturante Hrvatskog debatnog društva

Dragi naši (nadamo se) budući volonteri, voditelji i suci, nakon našeg višegodišnjeg druženja u ulozi vas kao debatanata, pripremili smo vam online orijentacijske sastanke kako bi vas upoznali sa svim mogućnostima sudjelovanja u Hrvatskom debatnom društvu i kad postanete brucoši!

Orijentacijske sastanke provodimo drugu godinu za redom, a za početak vam se javljamo kako bi dogovorili termine našeg online druženja na kojem ćemo proći sva goruća pitanja koja su vas oduvijek zanimala kao debatante – kako se to točno vodi debatni klub, na koji način se polažu sudački ispiti u KP i WS formatu, kako je HDD ustrojen, što su to ta vijeća, otkud snage i hrabrosti sucima i voditeljima da se bave s debatantima (dobro, to je možda nešto što se mi pitamo). Uz novu akademsku godinu koja vam slijedi, i Hrvatsko debatno društvo ulazi u novu školsku godinu u kojoj tražimo pojačanja, a kako bi svakome od vas olakšali odluku da li se nastaviti baviti debatom, i kako, prvo vas molimo da ispunite online upitnik koji možete naći ovdje.

Nadamo se da ste živi i zdravi nakon par mjeseci pandemije, i da su mature prošle dobro, a posebno vam skrećemo pažnju na to da u anketi odaberete sve termine sastanaka u kojima možete prisustvovati. Orijentacijski sastanak će trajati oko sat vremena, ovisno o vašim pitanjima a održati će se preko Zoom-a, za koji ćete dobiti link kada dogovorimo koji termin vam odgovara.

Za sva pitanja javite se na gabrijela@hdd.hr.

Vidimo se!

2020-06-30T13:11:13+00:00